
Ir kaut kas burvīgs svaigi ceptā galetē, kas smaržo pēc cukurā un kanēlī karamelizētiem augļiem, kamēr brūna garoza malās to visu padara kraukšķīgu. Izcila smarža virtuvē garantēta!
Sastāvdaļas:
Mīklai:
- 170 g miltu (sadalītu 130 g un 40 g)
 - 4 ēdamkarotes auksta sviesta
 - ½ tējkarote sāls
 - ¼ tējkarote čili pulvera
 - 1 ola
 - 1/8 glāze ūdens
 
Pildījumam:
- 6 ēdamkarotes sviesta
 - 50 g cukura
 - 1 ēdamkarote brūna cukura
 - 1 tējkarote kanēļa
 - 1 bumbieris, smalki sagriezts šķēlēs
 - 1 ābols, smalki sagriezts šķēlēs
 - olīveļļa
 - pūdercukurs dekoram
 
Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!
Pages: 1 2
	